zaterdag 2 juli 2011

No extensions

Sinds begin november heb ik extensions met parelsysteem in mijn haren laten zetten. Ik ben er super tevreden mee, maar donderdag heb ik mijn extensions laten uitzetten..


Een vriendin van mij was begin september begonnen met extensions te zetten. Ze zet de foto's van haar klanten op Facebook, en toen ik er naar keek wou ik het absoluut ook. Want ik had mijn haren pas laten knippen en ze waren zo kort :( ik wou absoluut lang haar!! Dus nam ik een afspraak bij haar op 2 november 2010. Ik had 150 stuks laten zetten voor 255 euro. Inderdaad veel geld, maar het is het waard.
De haarstukken waren rond de 70 cm, en ik had mijn extensions in donkerbruine kleur. Maar na 1 maand had ik ze zwart geverfd samen met mijn eigen haar.
Elke maand ga je gratis langs en conrtoleert ze of je geen knopen hebt door de extensions. En in maart heb ik de haarstukken terug naar boven laten zetten want op een bepaald moment zag je die parels door mijn haren heen, en dit koste me 70 euro.
Als ik om de 3-4 maanden terug moet gaan om de extensions naar boven te laten zetten gaat dat me telkens 70 euro kosten. Ik ben ook maar een student hé, en sinds ik de Luxy Sisters heb ontdekt wil ik van mijn extensions af en wil ik hun extensions kopen voor maar 100 euro! Dit is echt goedkoop voor extensions.

En uiteindelijk ben ik dus donderdag terug langs geweest bij mijn vriendin en heb het laten uitzetten.

Dit is voordat ik vertrok getrokken.
Je ziet de pareltjes.

Dit is de laatste foto met de extensions aan :(
Ik ga ze wel missen.

En dit is mijn eigen haar.
Zo kort!
Ik lijk zo kinderachtig hier op :( pffh
Ik kan niet wachten tot ik de LuxyHairextensions ga bestellen!

3 opmerkingen:

  1. Hey, ik heb ook extensions gehad. Maar ik wil ook graag clip-in! :) Ook van LuxyHairExtensions Of FoxyLocksExtensions. Heb jij er al besteld van LuxyHairExensions?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee ik heb het nog niet besteld, maar binnenkort ga ik het doen! Ik was in het begin ook aan het twijfelen tussen Luxy en Foxy, maar uiteindelijk gaat het toch Luxy zijn! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey waar heb je u ringextensions laten zetten , groetjes xxx

    BeantwoordenVerwijderen