zondag 25 september 2011

Update: start school + visagie opleiding?


Ik ben al een week bezig met school. Ik heb m'n lessenrooster gekregen en OMG, omdat ik zo weinig les ga hebben heb ik echt een chille lessenrooster. 13 uur les in een week !! Maandag heb ik 3 uur sociologie, dinsdag 3 uur Indesign (photoshop) en 2 uur Engels. En tenslotte woensdag 3 uur Adobe Photoschop en 2 uur Frans. En dat is het dan!! Donderdag en vrijdag ben ik gewoon vrij. Echt zaliiggggg :D haha
En omdat ik nu zoveel vrije tijd heb, wil ik iets gaan doen buiten school.
Ik dacht na wat ik zou kunnen doen, en ik wil nu iets gaan doen wat ik al lang wou gaan doen.
Een 'visagie opleiding' !! Jaa, dit wou ik al een hele tijdje gaan doen, maar ik had de tijd niet en de geld niet om dit te volgen. Maar nu heb ik de tijd, ik ga toch niet zo veel huiswerk hebben.
En de opleiding is maar 1x in de week, op een zaterdag van 10u-14u, het start op 15 oktober en duurt 6 maanden lang. En het kost wel 990 euro, zonder dat de materialen inbegrepen zijn. Ik wil dit zo graaaaag doen. Maar de prijs is ietsje te duur voor mij, maar vrienden zeggen dat ik het zeker moet gaan volgen. Ik ga gewoon dan een Professionele make-up artist worden, wauww :)) die naam alleen al..
Ik kan niet wachten tot ik me ga inschrijven..

Wat denken jullie ervan? Zou ik het gaan doen?
xx

3 opmerkingen:

  1. Suuuper cool!!!! Dat moet je echt gaan doen!!!
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja tof hoor! Spijtig dat je gestopt bent :S, Waar deed je het? Ik begin ook bijna kan niet wachten !

    BeantwoordenVerwijderen