donderdag 30 juni 2011

Does your boyfriend need a 'private life'?

NEE! Denken jullie dat een jongen een prive leven nodig heeft?
Ahwel mijne blijkbaar wel.

Ik was onlangs gewoon op zijn facebook aan het rondsnuffelen, hij weet het. En hij komt vandaag af van 'schatje, ik wil niet meer dat je op mijn facebook gaat, iedereen heeft toch zijn eigen prive leven.' OMG ik was echt op m'n tenen getrapt! Wat denkt hij wel?! Wij delen alles met elkaar, hij weet alles van mij, en ik weet alles van hem. En toch wil meneerke een prive levenke waar ik me niet mag bemoeien. Vinden jullie dit normaal of overdrijf ik? Ik vind dat een jongen een prive leven kan hebben voor zijn vrienden, zij hoeven niet alles te weten van hem, maar zijn eigen lief moet het toch wel weten? Of niet? Ik was echt pissed off.

Ik wil echt weten wat jullie ervan vinden, kan je lief een prive leven hebben waar jij je niet mee mag bemoeien?

3 opmerkingen:

 1. HIj zou denk ik alles moeten delen, waarom zou hij niet willen dat je gaat kijken ( hij hoort toch geen geheimen tegenover jou te hebben?)

  succes ermee =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik hem was had ik je per direkt geddumpt!
  Iedereen heeft recht op een prive leven. Dus je vriend ook. En jij zelf ook, je hoeft niet alls te delen.
  Ik wil zelf namelijk ook niet dat mn vriend in mn fb zit, het is mijn fb en mijn vrienden. Dan heeft ie daar niks op te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Praat er eens met hem over, zeg hoe je je daarbij voelt. Denk wel dat het normaal is dat hij een beetje prive wil. Vertrouwen is alles in een relatie. succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen