dinsdag 8 maart 2011

Lash Accelerator by Rimmel (Review)Na False Lash Effect by MaxFactor moest ik eens een kans geven aan een nieuwe mascara. En ik heb gekozen voor de Lash Accelerator by Rimmel.


Ik gebruik al ongeveer 4 maanden mijn FAVORIETE mascara 'False Lash Effect' van MaxFactor. Dit keer wou ik iets anders gebruiken. Zoals jullie al bij mijn vorige blogpost hebben gelezen heb ik een nieuwe YouTube Favorite: Nicole. Ze is echt geweldig, ik kan wel uren naar haar luisteren. Ik bekijk haar video's ongeveer 1 maand en ik heb dus opgemerkt dat Nicole altijd lagen make-up op doet. Het klinkt raar, maar ik zal eens uitleggen. Ze doet niet 1 mascara op, maar 3 verschillende soorten. Ze gebruikt niet 1 blush maar 3 blushen. Niet 1 foundation, maar 2,..
En vorig keer was ze over een nieuwe mascara aan 't praten: Lash Accelerator van Rimmel! Ze vertelde dat het zo geweldig was, dat ze alléén maar die mascara gebruikte, en niet haar gewoonlijke 3 lagen andere mascara's. Dus ik dacht, Woooowww ik moet die gewoon gaan halen!!
En ja zo gezegd zo gedaan ;)
Ik ging naar de Kruidvat en ik ging kijken bij de Rimmel-stand. En dit mascara stond centraal in dat stand. Het kostte normaal gezien 13,99€ maar je had er korting op, en het kostte maar 10€. Dus ik dacht, dat is goed meegenomen.


Deze mascara belooft dat je wimpers na 1 maand gebruikt te hebben 117% langer en sterker zullen zijn.
Ik gebruik bijna elke dag mascara, en ik vind dat mijn wimpers wat afvallen :( wat ik dus heel erg vind. Ik had vroeger volle, lange wimpers. Maar nu heb ik er maar weinig en zo van die slappe wimpers. Ik hoop echt dat dit mascara mijn wimpers terug levendig maakt.Ik gebruik al een week dit mascara, en in het begin viel het echt niet mee. Ik was zo gewoon geraakt aan mijn False Lash Effect dat ik dit echt raar vond. Maar het was blijkbaar een kwestie van gewoon worden :)
Ik vind dat het mijn wimpers echt mooi lang maakt. En mijn wimpers zijn zo mooi uit elkaar en zeker en vast geen klonters te bespeuren! Ik raad dus dit mascara voor iedereen aan!


En hier heb ik de Lash Accelerator op mijn wimpers.

Laat me weten wat jullie favoriete mascara is..

xx

4 opmerkingen:

 1. Mooi ! Ik gebruik er nu een van Chanel, ook super!
  Moet je maar eens kijken in mijn archief ( op m'n blog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey ik vind je blog echt super leuk en leuk artikel ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik altijd Masterpiece van MaxFactor, omdat ik hele volle wimpers heb en dit is de enige mascara die het niet laat klonteren. Sowieso zweer ik bij MaxFactor!
  Verder nog een tip voor het uitvallen van je wimpers: voor het slapen gaan, na het verwijderen van je make-up, een laagje vaseline op je wimpers smeren. Daar worden ze voller van en ze vallen niet meer uit. Ik doe het al jaren! Ik gebruik zelfs waterproof mascara, waardoor je wimpers normaliter nog zwakker van worden dan gewone mascara. xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je voor je tip!
  & Jaa ik gebruikte ook een tijdje Masterpiece van Maxfactor, en idd Maxfactor vind ik ook een heeeeeeel goed merk voor mascara's! Maar ik wil gewoon heel graag andere mascara's van andere merken uitproberen, wie weet zijn ze beter. False Lash Effect van Maxfactor vind ik een super mascara! moet je ook echt eens proberen xx

  BeantwoordenVerwijderen